The Rivervale

 

The Rivervale - A much needed addition and overall upgrade to a young family house which unfortunately had just been outgrown. This existing three bedroom, one bathroom house contained in 90m2 had simply become too small for the young family with two young children. Overall this addition ties in seamlessly with the existing structure matching the overall style, form and finshes upgrading this house into a three bedroom, two bathroom house with all the luxuries of a new home. A large broken plan living space connects to the outdoor alfresco space and pool with three walls of glass providing directly views from each individual living space.

 

And the brickwork commences showing the overall scale of each space in this new design. 

 

Demolition of the old lean-to is completed and the footings have been laid.

Janik Dalecki